View

Logo

OVER MIJ

Ik ben een freelancer gebaseerd in Leuven en heb een achtergrond in business management met nadruk op ondernemen en marketing.
Wat mij is bijgebleven na mijn ervaringen is dat vandaag de dag een groot deel van succesvol ondernemen je online aanwezigheid is.
Mensen ontdekken producten of diensten vooral online en hiermee wil ik graag bedrijven helpen.

Ik heb een passie voor web design en marketing en vertaal dit ook naar mijn eigen website waar ik geloof in uniek design en design op maat om zich te kunnen onderscheiden.
Ik nodig je dan ook graag uit om een kijkje te nemen op mijn website en mij te contacteren indien je geïnteresseerd bent om samen te werken en op zoek te gaan naar oplossingen en betere resultaten voor je bedrijf.

IN 6 STAPPEN NAAR MEER CONVERSIONS

01/ HALLO

Stuur me een bericht en laat me weten met wat ik je van dienst kan zijn.

02/ PLANNING & SCOPE

Eens ik aan de slag ben voor je website design of je marketing, plannen we samen in welke tijdspanne alles afgeleverd moet zijn en hoe je project er zal uitzien.

03/ SITEMAP & WIREFRAME

De eerste stap is een sitemap maken die zal definiëren hoeveel pagina's je website zal hebben en welke content aanwezig moet zijn op je website. De volgende stap is een wireframe die de basis lay-out van je website zal bepalen.

04/ DESIGN & CONTENT

In deze fase ga ik aan de slag met het design van de website en ook het schrijven van de content omdat deze bepalend is voor je resultaat in Google .
Voor het design gebruik ik Figma, design software waar jij ook het design kan bekijken tijdens het design proces.
Ik werk je project volledig uit naar jouw wensen.

05/ REVISIES & IMPLEMENTATIES

Je krijgt verschillende mogelijkheden tot revisies om veranderingen aan te brengen aan het design of om iets toe te voegen.

Het is ook mogelijk om bepaalde tools te implementeren in deze fase om je website krachtiger te maken zoals een login mogelijkheid, tracking tools, marketing automatisering en tal van andere mogelijkheden.

06/ LAUNCH & ONDERSTEUNING

In deze fase is er de lancering van je website naar je persoonlijke domeinnaam en ook de hosting van de website wordt ingesteld.

Ik toon je in deze fase ook hoe je eventueel bepaalde teksten kan veranderen op de website zodat je de volledige controle hebt van de content op de website.
Indien gewenst zal ik ook zorgen voor het verdere onderhoud van de website en de verdere groei.