View

Logo

OVER ONS

Heading 1

Heading 2

Heading 3

Heading 4

Heading 5
Heading 6

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Block quote

Ordered list

  1. Item 1
  2. Item 2
  3. Item 3

Unordered list

  • Item A
  • Item B
  • Item C

Text link

Bold text

Emphasis

Superscript

Subscript

jbbiWij zijn een  webdesign bureau gespecialiseerd in op maat gemaakte webdesigns en digitale marketing.

We geloven dat een sterke online aanwezigheid essentieel is en daarom streven wij ernaar om hoogwaardige websites te creëren die onze klanten helpen zich te onderscheiden van de concurrentie.

Bij Webdrift werken we samen met een team van getalenteerde freelancers om projecten tot een goed einde te brengen. Elk lid van ons team brengt unieke vaardigheden en expertise met zich mee, waardoor we in staat zijn om creatieve en op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij de specifieke behoeften van onze klanten.

Onze focus ligt op het leveren van resultaatgerichte websites die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor zoekmachines. Wij geloven dat een effectieve website niet alleen een online visitekaartje is, maar ook een krachtig instrument om uw bedrijfsdoelstellingen te bereiken en uw digitale aanwezigheid te versterken.

IN 6 STAPPEN NAAR MEER CONVERSIONS

01/ HALLO

Stuur me een bericht en laat me weten met wat ik je van dienst kan zijn.

02/ PLANNING & SCOPE

Eens ik aan de slag ben voor je website design of je marketing, plannen we samen in welke tijdspanne alles afgeleverd moet zijn en hoe je project er zal uitzien.

03/ SITEMAP & WIREFRAME

De eerste stap is een sitemap maken die zal definiëren hoeveel pagina's je website zal hebben en welke content aanwezig moet zijn op je website. De volgende stap is een wireframe die de basis lay-out van je website zal bepalen.

04/ DESIGN & CONTENT

In deze fase ga ik aan de slag met het design van de website en ook het schrijven van de content omdat deze bepalend is voor je resultaat in Google .
Voor het design gebruik ik Figma, design software waar jij ook het design kan bekijken tijdens het design proces.
Ik werk je project volledig uit naar jouw wensen.

05/ REVISIES & IMPLEMENTATIES

Je krijgt verschillende mogelijkheden tot revisies om veranderingen aan te brengen aan het design of om iets toe te voegen.

Het is ook mogelijk om bepaalde tools te implementeren in deze fase om je website krachtiger te maken zoals een login mogelijkheid, tracking tools, marketing automatisering en tal van andere mogelijkheden.

06/ LAUNCH & ONDERSTEUNING

In deze fase is er de lancering van je website naar je persoonlijke domeinnaam en ook de hosting van de website wordt ingesteld.

Ik toon je in deze fase ook hoe je eventueel bepaalde teksten kan veranderen op de website zodat je de volledige controle hebt van de content op de website.
Indien gewenst zal ik ook zorgen voor het verdere onderhoud van de website en de verdere groei.