Logo

WEBSITE LATEN MAKEN

Webdesign

OVERZICHT

Professioneel webdesign is van cruciaal belang voor een goede branding, een goede bedrijfsstrategie en het aantrekken van meer aandacht voor je product of dienst. Bij een goede website hoort niet alleen uniek design maar ook SEO, een goede marketingstrategie en gerichte advertenties.
Dit kan zorgen voor een sterke online aanwezigheid wat zich vertaalt in betere resultaten.

Een website laten maken door een professioneel webdesignbureau geeft je altijd het voordeel dat je bedrijf zich kan onderscheiden van de concurrentie door iets uniek te brengen naar je online publiek waar je de branding en de visie van het bedrijf kan tonen aan potentiële klanten.

Wij zijn gespecialiseerd in webdesign en digitale marketing op maat voor ondernemingen om zich te onderscheiden van de massa.
Elke site is uniek en volledig aangepast aan de behoeften en stijl van elke klant. Een unieke website, aangepaste digitale marketing en SEO is de juiste mix om meer resultaten te boeken en uw online aanwezigheid te versterken. Onze diensten voor webdesign kan je hieronder vinden.

IK KAN U HELPEN MET

WEBSITE OP MAAT

Een website laten maken begint bij de briefing over je project, op basis van deze briefing over je project gaan we over tot het maken van moodboards en een eerste ontwerp van je website. Nadien ontwerpen we de hele website en ontwikkelen deze volledig op maat.

Een op maat gemaakt design is perfect afgestemd op je merk en kan meegroeien met je bedrijf, daarom is het ook belangrijk om een professionele website te laten maken om meer resultaten te boeken.

Je kan er ook voor kiezen om je eigen design te sturen die we dan zullen omvormen tot een functionele website.  
De op maat gemaakte website ontwerpen zullen helpen om uw merk tot leven te laten komen en vooral zich te onderscheiden van de duizenden templates die er online te vinden zijn. Van eenvoudige landingspagina’s tot complexe websites, we hebben het vermogen om werk van hoge kwaliteit te maken, op tijd en binnen budget.

Maak zeker gebruik van de prijsindicatie in het contactformulier om een schatting te hebben van wat je project zal kosten en in welke tijdspanne het klaar kan zijn!

SNEL & RESPONSIVE

Snelheid is niet alleen belangrijk voor je bezoekers maar ook voor SEO, om betere resultaten te krijgen in Google.
Slechts 2,4 seconden heeft een bezoeker nodig om te beslissen of ze op je website zullen blijven, daarom zorg ik er voor dat de website klaar is om razendsnel te laden.

Bezoekers van je website komen van over de hele wereld en gebruiken verschillende schermen om je website te bezoeken.
Met servers die wereldwijd gehost worden, zal je website overal snel laden en de website zal responsief ontworpen worden zodat de klantervaring hetzelfde is op een laptop, een tablet of een smartphone.
Aangezien veel websites ontdekt worden op een smartphone is het belangrijk dat de mobiele ervaring perfect is.

RAPPORTERING & ONDERSTEUNING

Na het lanceren van de website is het belangrijk om het gedrag van je bezoekers te kennen, waar ze naar zoeken en waarom ze op je website hebben geklikt. Ook de ranking in Google en de SEO van je website is zeer belangrijk.

Met voortdurende ondersteuning en rapportering met o.a. Google Analytics zullen we niet alleen een rapport kunnen laten zien over deze sleutelfactoren maar er ook op inspelen en de website aanpassen voor betere resultaten.
Ook wanneer je grote aanpassingen wil uitvoeren aan je website zijn we beschikbaar.

SEO

SEO optimalisatie is essentieel voor een bedrijf dat online gevonden wil worden.
Aangepast ontwerp en goede content betekent betere zoekresultaten via organisch zoeken, dit wil zeggen zonder gebruik te maken van advertenties.

Een hoge ranking is belangrijk om gevonden te worden, je wilt dat je site altijd op de eerste pagina van Google te vinden is en bij voorkeur dat het ook een van de topresultaten is.
Dit zal leiden tot meer bezoekers en verhoogt conversies en betrokkenheid van de bezoekers.
Wij zorgen voor inhoud dat geoptimaliseerd is voor goede zoekresultaten en een website die geoptimaliseerd is voor SEO.

ANDERE DIENSTEN

WEBSHOP ONTWIKKELING

CONTENT MARKETING

ONLINE ADVERTENTIES