Logo

WEBSHOP ONTWIKKELING

Webshop development

OVERZICHT

Veel aankopen gebeuren tegenwoordig online en voor een goede online winkelervaring is het belangrijk om een goede webshop te hebben. Een webshop laten maken zorgt voor een sterkere klantervaring en een beter resultaat van de verkoop van je product of dienst. Wij bieden een complete oplossing voor het ontwerpen van een volledig op maat gemaakte webshop met aangepaste marketing.

Naast een one-of-a-kind ontwerp kunnen we ook alle technische aspecten beheren, het doel is om van uw webshop een succes te maken door het combineren van sterke ontwerptechnieken, een klantvriendelijke gebruikerservaring en de juiste tools.
Klanten willen een snelle overzichtelijke webshop dat visueel aantrekkelijk is en je product of dienst in de verf zet, ook de juiste online marketing speelt hierin een grote rol.
Onze diensten voor webshop development kan je hieronder vinden.

IK KAN U HELPEN MET

WEBSHOP OP MAAT

Als je producten of diensten online wilt verkopen, is branding zeer belangrijk en moet de gebruikerservaring perfect zijn.
We maken een aangepaste webshop op maat van je branding behoeften waar je merk opvalt en de klant gemakkelijk kan browsen.
Een perfecte online winkelervaring is hier ook belangrijk met een gemakkelijke check-out en een scala aan betalingsmogelijkheden.

Ook als je nood hebt aan een klantenpagina zal dit ook geïmplementeerd worden in de webshop.

USER EXPERIENCE WEBSHOP

Voor je iets verkoopt is het belangrijk om te weten aan wie je verkoopt en wie je doelgroep is.
We zullen je user experience in kaart brengen om te bepalen wie je potentiële klanten zijn en hoe je potentiële klanten moet benaderen.
Een goede UX zorgt ervoor dat klanten meer tijd spenderen op je webshop en zal voor betere resultaten zorgen.

TOOLS

Als je je webshop naar een hoger niveau wilt tillen, kan ik tracking tools implementeren om klantengedrag te volgen, je webshop in meerdere talen aanbieden of zelfs live chat ondersteuning bieden aan potentiële klanten.

ANDERE DIENSTEN

WEBDESIGN

CONTENT MARKETING

ONLINE ADVERTENTIES